TUULILASIN KORJAUS

Vaadi vain parasta, ota NOVUS-tuulilasikorjaus avuksesi – se voi olla sinulle ilmainen, sillä  jos sinulla on voimassa oleva lasivakuutus, laskutamme suoraan vakuutusyhtiötäsi! Varaat vain ajan NOVUS-pisteestä, niin kaikki muu hoituu korjauksen aikana, kuten esim. vahinkoilmoituksen tekeminen, sekä luonnollisesti kaikki muut korjaukseen liittyvät asiat. Korjauksen suoritamme myös odottaessa

Kolme neljästä tuulilasivahingosta voidaan korjata NOVUS-menetelmällä lähes huomaamattomaksi. Korjaamme myös useimmat halkeamat 15cm mittaisiin saakka. Käy näyttämässä tuulilasisi Novus-tuulilasiammattilaiselle ja selvitä onko vaurio korjattavissa. Arvio on sinulle ilmainen.

Vakuutuuslaitosten ja lasialojen asiantuntijat yli 50 maassa ovat testanneet eri menetelmiä ja todenneet Novus-korjaustyön laadun erinomaiseksi ja kestäväksi.

Novus-korjaus on ehdottomasti parasta laatua, mitä voi saada korjausrintamalla!

Novus-korjaus:

  • estää tuulilasivaurioiden ja – halkeamien leviämisen
  • palauttaa lasin rakenteellisen vahvuuden
  • parantaa vaurioituneen alueen optista laatua
  • poistaa tuulilasista pyyhkijän sulkia vahingoittavat vauriokohdat
  • täyttää katsastuksen vaatimukset

Annamme NOVUS-korjauksille kirjallisen takuun!

NOVUS -tuulilasikeskuksissa korjaamme vauriot aina, kun se on mahdollista. Tarjoamme tuulilasin vaihtamista uuteen vasta, kun korjaus ei enää ole järkevää.

Novus-tuulilasikorjauksella säästetään luontoa – Meille kunniamaininta tästä tärkeästä työstä!

Tuulilasikorjausmenetelmä on kehitetty USA:ssa vuonna 1972 ja on toiminut Suomessa vuodesta 1987 lähtien. K & F Marketing Oy – 25 vuotta maahantuontia, markkinointia, koulutusta sekä 20 ammattilaista eri puolella Suomea. Liikenneministeriö suosittelee tuulilasin korjaamista aina kun se on mahdollista.

Autoilijana tiedät, että pienikin lasivaurio ennen pitkää vaurioittaa koko tuulilasin. Me pystymme korjaamaan vähintään 75% kaikista kiveniskemävaurioista. Korjattu kohta on kestävä ja vauriosta riippuen parhaimmillaan lähes huomaamaton. Älä siis turhaan viivyttele, vaan soita numeroon 040 – 5618 658 ja varaa aika! Voit myös soittaa valtakunnalliseen infonumeroon 010 3090 200.

JOS SINULLA ON VOIMASSA OLEVA LASIVAKUUTUS, NIIN KORJAUKSEN MAKSAA VAKUUTUSYHTIÖSI ILMAN OMAVASTUUTA