HIMMENTYNEET JA KULUNEET AJOVALOT?

Nykyautojen ajovalot ovat muovisia (polykarbonaattia). Polykarbonaatti on kuitenkin huokoinen materiaali ja sen vuoksi tehtaalla tuotantoprosessin aikana tehdään ajovaloille pinnoite suojaamaan ne UV-valolta, lialta ja vedeltä.  Nämä ajovalot kestävät paremmin kiven iskemiä kuin aikaisemmin lasiset ajovalot,

mutta jo muutaman vuoden jälkeen…

alkuperäisten tehdasvalmisteisten ajovalojen suojapinnoite vaurioituu ja ajovalot näyttävät sumentuneilta, naarmuuntuneilta tai kellastuneilta, kiitos auringon, tiesoran, lämpövaihtelujen  ja liiallisen pesun (kemikaalit). Tällöin auto ei läpäise katsastusta, sillä himmeät ajovalot ovat turvallisuusriski, ei ainoastaan kuljettajalle, mutta myös vastaantulijoille.

UUTUUS!
Novus-ajovalojen-entisöintipalvelu! on ratkaisu tähän ongelmaan.
Novus tarjoaa jo joissain pisteissään tätä luotettavaa ja nopea palvelua ajovalojen himmentymien, naarmujen ja sumentumien poistamiseen. Novus entisöi ja palauttaa ajovalojen valaisukyvyn sekä pinnoittaa ne kestämään taas UV-valon, lian ja kemikaalien hyökkäystä alkuperäisten ajovalojen kaltaisina. Tämän tarjoaa nyt Novus! Kysy lisää!

NOVUS kunnostaa AJOVALOT lähes uuden veroisiksi ja palauttaa suojapinnoitteen
ja täten pidentää ajovalojen käyttöiän.

Citroen C5 joka hylättiin katsastuksessa umpioiden takia

Kuvissa ajovalot ennen kunnostusta ja kunnostuksen jälkeen. (VW Golf)

BMW E46 Umpio ennen ja jälkeen kunnostusta